Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ

Αγαπητοί φίλοι,
Αφού πρώτα ζητήσω την συγγνώμη και την κατανόηση σας για την αργοπορία από πλευράς μας, δημοσιεύουμε σήμερα ολόκληρο το υλικό που καταγράφτηκε από την ομάδα « Hellenic Underwater Times» στίς 23 Ιουνίου 2009 την ημέρα του καθαρισμού στην παραλία μας.
Οι φωτογραφίες.....(Κλίκ εδώ) που τραβήχτηκαν και που αφορούν τον βυθό μας δείχνουν τα σπασμένα όστρακα και νομίζουμε πως είναι αυτές που φανερώνουν πως υπάρχει πρόβλημα στον βυθό, ενώ οι υπόλοιπες που δείχνουν άλλους οργανισμούς, είναι δείγμα από το πώς θα μπορούσε να είναι ο βυθός αν δεν υπήρχε η αλόγιστη αλιευτική δράση.
Από τον αρχηγό της ομάδας των Hellenic Underwater Times κ. Παναγιώτη Τασιαδάμη πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα ακολουθήσει και άλλος σύνδεσμος με σχετικά βίντεο για οποιαδήποτε χρήση καθώς επίσης πως θα μας ενημερώνουν σε κάθε ευκαιρία που θα τους δίνεται και πως θα αναφέρουν στα ΜΜΕ την δράση μας αλλά και το πρόβλημα που έχουμε εντοπίσει στην περιοχή, ελπίζοντας πως θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα δώσει την επιστημονική του άποψη για το τι συμβαίνει και το κατά πόσο επηρεάζει την κατάσταση του βυθού μας η αλόγιστη οστρακαλιεία.
Μας διαβεβαίωσαν επίσης ότι θα παραμένουν πάντοτε στο πλευρό μας για να μας βοηοήσουν σε οτιδήποτε χρειαστούμε.
Μέσα από το νέο περιβαλλοντολογικό τους πρόγραμμα, πιστεύουν πως θα λειτουργήσει θετικά και με τον καλύτερο τρόπο και στο πρόβλημα της περιοχής μας.
Φιλικά
Α.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΘΕΜΑ - Ετικέτα