Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Huts. gr Καταγραφή Βυθού Ψιλής ΆμμουΟ Παναγιώτης, ο Κώστας και οι άλλοι φίλοι αυτοδύτες σχολιάζουν.
(Κάνε Κλίκ στίς εικόνες για φωτογραφίες του βυθού, σχόλια κλπ.)


....Κατά τα άλλα, φτάσαμε νωρίς στον εξωραϊστικό σύλλογο της Ψιλής Άμμου, οπου μας υποδέχτηκαν θερμότατα τα μέλη του συλλόγου, τα οποία όπως έχουμε αναφέρει σήμερα διοργάνωσαν καθαρισμό της παραλίας, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!!
Η δική μας "δουλειά" ήταν φυσικά, υποβρύχια.

.....Ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στα κακώς κείμενα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, όπως την παράνομη οστρακαλιεία……..

......Ανάμεσα σε τεράστιες εκτάσεις απο σπασμένα όστρακα, είδαμε οργανισμούς (Sea Horse) που δεν συναντάμε και τόσο συχνά,......Πολύ συχνά βλέπαμε και όμορφες ανεμώνες!!......Eιπε ο Παναγιωτης, ολο το υποβρυχιο υλικο θα παραδωθει στον Συλλογο,ο οποιος θα φροντισει για την περαιτερω αξιοποιηση του!

.......Όταν κάποιοι άνθρωποι, ακόμα κάποιοι που ποτέ δεν ήταν η θα γίνουν αυτοδύτες, κατανοούν το αυταπόδεικτο, το ότι δηλαδή οι αυτοδύτες μπορούν να εντοπίσουν, να καταγράψουν και να καταγγείλουν οτιδήποτε καταστρέφει τους βυθούς μας, πραγματικά νιώθουμε περισσότερο σίγουροι πως σε ότι χρειαστούμε και στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να προσβάλλει αυτό μας το αναφαίρετο δικαίωμα, θα έχουμε περισσότερους συμμάχους στο πλευρό μας, απο όσους νομίζουμε..

.......Επίσης, το οτι πολλά νέα παιδιά ήρθαν και μας ρώτησαν τόσα πράγματα σχετικά με την δραστηριότητα μας και έμαθαν πως τους χωρίζουν μόνο ελάχιστα πράγματα και λίγος χρόνος απο το να μπορούν και αυτοί να ζήσουν τον κόσμο κάτω απο την επιφάνεια, είναι επίσης ένα κέρδος, ανυπολόγιστης αξίας για την αυτόνομη κατάδυση..
//////


Bravo παιδιά, καλή δουλειά,φανταστικές φωτογραφίες, να είσαστε βέβαιοι ότι το υποβρύχιο υλικό θα αξιοποιηθεί.

Πολλές καταδύσεις και πάντα ασφαλείς αναδύσεις.

Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΘΕΜΑ - Ετικέτα