Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009

Πλημμύρησαν οι ακτές μας...από 17.300 εθελοντές


Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή του κόσμου στην φετινή, 14η εκστρατεία του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS "Καθαρίστε τη Μεσόγειο". Πάνω από 17.300 εθελοντές έδωσαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο δυναμικό παρόν στην προσπάθεια εξυγίανσης των ακτών, της θάλασσας και του βυθού μας. Τυπικά η εκστρατεία ολοκληρώθηκε αλλά... μην πτοείστε! Εξακολουθούν να υπάρχουν αναρίθμητες παραλίες και φυσικές περιοχές που έχουν την ανάγκη όλων όσοι επιθυμούν να δώσουν τον αγώνα τον καλό και να πραγματοποιήσουν κι άλλους καθαρισμούς.
Η εντυπωσιακή συμμετοχή των εθελοντών και ιδίως των παιδιών, που πρωτοστάτησαν τόσο αριθμητικά όσο και σε επίπεδο ζήλου και ενδιαφέροντος μας δίνει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Η ανάγκη προστασίας του φυσικού μας πλούτου γίνεται σταδιακά συνείδηση και η εθελοντική συνεισφορά προς αυτή την κατεύθυνση αναγνωρίζεται ως αναγκαίος όρος.
Ευελπιστούμε ότι η ευαισθητοποίηση του κόσμου θα συνεχίσει να αυξάνεται και να εντείνεται ούτως ώστε κάθε χρόνο να έχουμε όλο και περισσότερους εθελοντές και κατά συνέπεια όλο και λιγότερα σκουπίδια…………….

Αναρτήθηκε από www.medsos.gr ………………………περισσότερα


Στίς 21 Ιουνίου έχει σειρά η δική μας παραλία, ελάτε κοντά μας να προστατεύσουμε το φυσικό μας πλούτο, ελάτε να δείξουμε ότι κι εμείς αξίζουμε καθαρές ακτες, χωρίς σκουπίδια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΘΕΜΑ - Ετικέτα