Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ 15/2/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/2/2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους πού συμμετείχαν στην σημερινή του προσπάθεια για τον καθαρισμό της παραλίας.

Χειμωνιάτικα, με 3ο Βαθμούς θερμοκρασία και τον βοριά να σε παγώνει μέχρι το κόκαλο, πιστέψαμε για μια στιγμή ότι κανείς δεν θα ανταποκρινόταν στο κάλεσμα μας αυτό, ότι κανείς δεν θα άφηνε την θαλπωρή του σπιτιού του την ζέστη του καλοριφέρ, για να βρεθεί με γάντια μπότες και τσουγκράνες στην παραλία.

Για την συμμετοχή σας αυτή, το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον καθένα από σας ξεχωριστά, και να σας διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του, για βελτίωση της εικόνας της περιοχής μας.

Παρά το ψύχος, μας εμψύχωσαν με την πολύωρη παραμονή τους, οι κκ Ν. Ράπτης, Στ. Μπακαούκας, κ Γ. Λένης, καθώς και ο εκδότης/δημοσιογράφος κ Μ. Λανδράκης.

Την συμπαράστασή του μας εξέφρασε και ο κ Ι.Τσαβαρής με το πρωινό του πέρασμα από την περιοχή.

Για τον χρόνο που μας αφιέρωσαν και για την παρουσία τους, το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να τους εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του.

Αν και εγκαίρως ενημερώθηκαν, ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, εκείνοι που από τον νόμο έχουν την υποχρέωση να συνδράμουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ, η ΑΠΑΞΙΑ και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, είναι φαινόμενα εκείνων που από το πουθενά καταλαμβάνουν θώκους εξουσίας.
ΝΤΡΟΠΗ

Το Δ.Σ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελω να ζητησω δημοσια σιγνωμη που δεν μπορεσα να ειμαι παρον στην προσπαθεια να καθαρισουμαιτην παραλια μας λογω αρωστιας
Ευχαριστω
Χρυσοστομος Ασπασιδης
Μελος Δ.Σ

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΘΕΜΑ - Ετικέτα