Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Κύριε Δήμαρχε,


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ 1η


Στην συνάντηση μας στις 8/12/2008 , μας υποσχέθηκες ότι μέσα στον Ιανουάριο θα προκαλούσατε ανοιχτή συζήτηση, με θέμα την τιμολόγηση του νερού στις περιοχές που υδρεύονται εκτός του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.

Τι θα γίνει τελικά, θα πραγματοποιηθεί αυτή η συζήτηση ή θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε το νερό χρυσάφι ;ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ 2η


Σας καταθέσαμε εγγράφως την πρόθεση μας να σας παραχωρήσουμε δωρεάν την χρήση του ακινήτου μας ώστε να χρησιμοποιηθεί αυτό σαν χώρος άθλησης και παιδική Χαρά.

Θα τύχουμε απαντήσεως ;


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ 3η


Οι λόφοι με τα καλάμια και τα σκουπίδια της παραλίας που μας άφησε το περασμένο καλοκαίρι ο προηγούμενος αντιδήμαρχος, φύτρωσαν, φούντωσαν, άνθισαν και μετατρέπονται σε χωματερές,


Θα τα μαζέψετε ;
Το γήπεδο πέρα από χωματερή έγινε και λίμνη.

Ελπίζουμε μέχρι το καλοκαίρι να έχει στεγνώσει.

Τα σκουπίδια θα τα μαζέψετε ;

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ – ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Προς τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καλογήρου
Κύριε Αντιδήμαρχε, καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.
Παρεμπιπτόντως, να σας θυμίζουμε ότι Αύγουστο του 2007, σας παραδώσαμε αντίγραφα της αλληλογραφίας μας , επί δημαρχίας κ. Ε. Αγαπίου, σχετικά με αίτημα μας από το 2005, για έγκριση της ονοματοθεσίας των οδών της περιοχής μας.

Ο υπεύθυνος τότε ο κ. Φήμης, με την αλλαγή της διοίκησης του δήμου , δεν παρέδωσε σε κανένα τον σχετικό φάκελο, εκτοτε, ούτε και από σας λάβαμε σχετική απάντηση, μπορείτε να μας γνωρίσετε τι έγινε με το θέμα αυτό ή σε ποιόν νέο αρμόδιο παραδώσατε το σχετικό φάκελο ;

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΘΕΜΑ - Ετικέτα